Verkiezingslijst Samen0164 Bergen op Zoom

SAMEN0164 doet mee met komende gemeenteraadsverkiezingen

Bergse Bode 24-1-2022 (door Remko Vermunt)

Raadslid Reinoud Krijnen en Burgerlid Jan Bruijs voeren de lijst aan van  SAMEN0164 in de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Samen met 20 nieuwe mensen willen zij de komende jaren een fris geluid laten horen in de Bergse politiek. Inwoners van Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat die zich zorgen maken over hoe de gemeente wordt bestuurd en daarom in de politiek willen gaan. Zij vertegenwoordigen verschillende leeftijden en brengen deskundigheid in op diverse terreinen.

Afgelopen zaterdag nagelde zij hun verkiezingspamflet symbolisch op de deur van het stadhuis. Minder politiek en meer aandacht voor bedrijfsvoering, zodat beslissingen sneller worden genomen en in één keer goed worden uitgevoerd. Doel is een efficiënte besteding van het jaarlijkse budget van ca. 250 miljoen euro, zodat voldoende financiële middelen beschikbaar blijven voor goede zorg, een schone en gezonde leefomgeving en bovenal Sport en Cultuur. Zij staan voor doorontwikkeling zonder dat de goede waarden verloren gaan.